The Indonesia Open (Indonesian: Indonesia Terbuka) is an annual badminton tournament organized by the Badminton Association of Indonesia (PBSI) since 1982. It became part of the BWF Super Series tournament in 2007 and got the Super Series Premier status in 2011. Following the restructurisation to BWF World Tour, since 2018 it became one of only three tournaments to be granted Super 1000 level.

**Indonesia Open - Herredouble**

Indonesia Open - Herredouble er en årlig badminton-turnering for herredoubler, som afholdes i Jakarta, Indonesien. Turneringen er en del af Badminton World Federation (BWF) World Tour-serien og har en total præmiesum på US$1.250.000.

Turneringen blev første gang afholdt i 1982 og har siden været en fast bestanddel af den internationale badmintonkalender. Det er en af de mest prestigefyldte herredouble-turneringer i verden og tiltrækker topspillere fra hele verden.

Vinderne af Indonesia Open - Herredouble får tildelt en pokal og en stor pengepræmie. De får også point til verdensranglisten. Turneringen er en vigtig mulighed for spillere til at forbedre deres rangering og kvalificere sig til store internationale turneringer.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige vindere af Indonesia Open - Herredouble gennem årene omfatter:

* Hendra Setiawan og Mohammad Ahsan
* Kevin Sanjaya Sukamuljo og Marcus Fernaldi Gideon
* Li Junhui og Liu Yuchen
* Kim Gi-jung og Kim Sa-rang

Indonesia Open - Herredouble er en spændende og underholdende turnering, der samler verdens bedste herredoubler. Turneringen er en vigtig begivenhed i den internationale badmintonkalender og en populær attraktion for fans af sporten.