LIV Golf Tucson

Results

Date R Hjemme vs Borte -
03/17 17:15 - LIV Golf Tucson vs View
LIV Golf Tucson er en revolutionerende golfturnering, som giver golfentusiaster en uforglemmelig oplevelse. Med nogle af de største golfspillere i verden på startlisten byder denne turnering på topgolf og intens konkurrence.

Fans kan forvente at se enestående golfspil, når disse dygtige spillere kæmper om at tage pokalen. Fra de lange drives til de præcise putts vil hvert slag være spændende at følge. Oplev den spænding og intensitet, der gør golf så fascinerende.

Ud over selve turneringen tilbyder LIV Golf Tucson en række andre aktiviteter og arrangementer. Fra VIP-hospitality til familievenlige aktiviteter er der noget for alle at nyde. Fans kan også interagere med deres yndlingsspillere gennem autografskrivninger og møde-og-hilsener.

Deltag i spændingen og oplev golf på et helt nyt niveau ved LIV Golf Tucson. Med en stjernespækket spillerliste, exceptionelle faciliteter og en uforglemmelig atmosfære lover denne turnering at blive en golfbegivenhed, som vil blive husket i årene fremover.