Slovenia - Cup

**Slovenia - Cup - Futsal-turnering**

Slovenia - Cup er et årlig futsal-arrangement, der afholdes i forskellige byer i Slovenien. Turneringen er åben for både hold fra Slovenien og hold fra udlandet.

Turneringen er opdelt i to divisioner:

* **Førstedivisionen:** De bedste hold fra Slovenien og internationale hold er med i førstedivisionen.
* **Andendivisionen:** Hold fra lavere rækker i Slovenien og amatørhold fra udlandet er med i andendivisionen.

Turneringen spilles over tre dage, med gruppespil den første dag, semifinaler den anden dag og finaler den tredje dag. Der er også en række individuelle priser, der uddeles, såsom bedste spiller, bedste målmand og topscorer.

Slovenia - Cup er en fremragende mulighed for futsalhold fra hele verden til at konkurrere på højt niveau. Turneringen er også en god mulighed for at se nogle af de bedste futsalspillere i verden.

**2023 Slovenia - Cup**

Den 2023 Slovenia - Cup afholdes fra 24. til 26. november i Ljubljana, Slovenien. Turneringen er åben for hold fra alle lande.

**Tilmelding**

Hold, der ønsker at deltage i 2023 Slovenia - Cup, kan tilmelde sig online på turneringens hjemmeside. Tilmeldingsfristen er den 15. oktober 2023.

**Overnatning**

Turneringen tilbyder rimelige overnatningsmuligheder for deltagende hold. Hold kan vælge mellem en række hoteller og vandrehjem i Ljubljana.

**Transport**

Ljubljana lufthavn har gode forbindelser til de fleste større byer i Europa. Deltagende hold kan tage en taxa eller en bus fra lufthavnen til deres hotel.

**Mere information**

For mere information om Slovenia - Cup, besøg venligst turneringens hjemmeside eller kontakt turneringens arrangører.