Giraldilla Int. MD

**Giraldilla Int. MD**

**Badmintonturnering på høyt nivå**

Giraldilla Int. MD er en internasjonal badmintonturnering som tiltrekker seg spillere fra hele verden. Arrangementet finner sted i den idylliske byen Havana, som også er vertskap for andre verdenskjente idrettsarrangementer.

**Konkurransene**

Turneringen vil ha konkurranser i singel, dobbel og mixed dobbel for både menn og kvinner. Det blir også arrangert junior- og veteranklasser. Spillere på alle nivåer, fra amatører til topprangerte proffer, er velkomne til å delta.

**Priser og utmerkelser**

Vinnerne av hver kategori vil motta trofeer, medaljer og pengepremier. Turneringen vil også tildele priser for fair play og sportsånd.

**Stemningsfylt atmosfære**

Giraldilla Int. MD er mer enn bare en badmintonturnering. Det er også en feiring av sport og kultur. Arrangementet vil inneholde livemusikk, matboder og kulturutstillinger.

**Registrering**

Registrering for turneringen er åpen nå. Spillere kan registrere seg på nettstedet til det kubanske badmintonforbundet. Fristen for registrering er 1. mars 2024.

**Overnatting og reise**

Det er en rekke hoteller og gjestehus i Havana som tilbyr overnatting for turneringens deltakere. Spillere kan også bestille flyreiser gjennom den offisielle reiseleverandøren til turneringen.

**Bli med på moroa**

Ta del i den spennende atmosfæren og konkurranseånden til Giraldilla Int. MD. Registrer deg i dag og opplev verdensklassebadminton i det pulserende hjertet av Havana.