ITF France F23 MD

ITF Frankrike F23 MD er en profesjonell tennisturnering for menn som spilles utendørs på grusbaner. Den er en del av ITF World Tennis Tour og arrangeres i Frankrike hver sommer.

Turneringen ble først avholdt i 2014 og har vært en populær begivenhet på tenniskalenderen siden den gang. Den tiltrekker seg spillere fra hele verden og gir dem en mulighet til å tjene poeng og forbedre sin ranking.

ITF Frankrike F23 MD spilles over én uke og består av en singelturnering og en dobbelturnering. Singelturneringen har en trekning på 32 spillere, mens dobbelturneringen har en trekning på 16 par.

Vinneren av singelturneringen får 18 poeng på ITF World Tennis Tour-rankingen, mens vinneren av dobbelturneringen får 9 poeng. Turneringen er også en mulighet for spillere til å kvalifisere seg til større ITF-turneringer og Grand Slam-turneringer.

ITF Frankrike F23 MD er en viktig begivenhet på den profesjonelle tennisbanen og gir spillere en sjanse til å tjene poeng, forbedre sin ranking og forfølge sine tennismål.