Tyskland - Super Cup

**Tyskland - Super Cup**

**Norges ledende volleyballturnering**

Tyskland - Super Cup er Norges mest prestisjefylte volleyballturnering. Turneringen samler de beste volleyballspillerne i landet for en helg med intens konkurranse og underholdning.

**Arrangement**

Super Cup arrangeres årlig i en av Norges største byer. Turneringen spilles over tre dager, med innledende runder på fredag og lørdag, og finaler på søndag. Kampene spilles i verdensklassearenaer med toppmoderne fasiliteter.

**Lag**

Turneringen er åpen for alle volleyballklubber i Norge. De beste lagene fra eliteserien og 1. divisjon kvalifiserer seg til Super Cup. I tillegg inviteres ofte utenlandske lag til å delta i turneringen.

**Premier**

Vinneren av Super Cup får det ærefulle trofeet samt en pengepremie. I tillegg får de beste spillerne individuelle priser.

**Atmosfære**

Super Cup er kjent for sin utrolige atmosfære. Tribunene er alltid fullpakket med entusiastiske tilskuere som heier på sine favorittlag. Det er en elektrisk stemning som gjør turneringen til et must-see for alle volleyballentusiaster.

**Historie**

Tyskland - Super Cup ble første gang arrangert i 2004. Siden den gang har turneringen vokst til å bli en av de største og mest prestisjefylte volleyballturneringene i Norden. Tidligere vinnere inkluderer noen av de mest kjente navnene i norsk volleyball.

**Opplev volleyball på sitt beste**

Ikke gå glipp av Tyskland - Super Cup! Opplev spenningen og intensiteten til topp volleyball i Norge. Billetter er tilgjengelige for salg nå.