Gympie

Results

Date R Hjemme vs Borte -
07/16 06:04 7 løp - Gympie vs View
**Gympie Gold Cup Race Day**

Gympie Gold Cup Race Day er et årlig hesteveddeløp som avholdes på Gympie Racecourse i Queensland, Australia. Arrangementet finner sted den siste lørdagen i oktober og er en av de mest prestisjefylte hesteveddeløpene i Queensland.

**Historie:**

Gympie Gold Cup ble første gang arrangert i 1876 og har en lang og rik historie. Løpet ble oppkalt etter byen Gympie, som var et viktig sentrum for gullgruvedrift på den tiden.

**Løpet:**

Gympie Gold Cup er et løp for fullblodshester over en distanse på 2000 meter. Løpet er en G2-begivenhet, og vinnerhesten mottar en premiepott på over 200 000 AUD.

**Deltakere:**

Gympie Gold Cup tiltrekker seg noen av de beste hestene og jockeyene i Australia. Tidligere vinnere inkluderer berømte hester som Rough Habit, Thorn Park og Manighar.

**Atmosfære:**

Gympie Gold Cup Race Day er en stor begivenhet for Gympie-samfunnet og en dag med spenning og glamour. Arrangementet inkluderer liveunderholdning, motestunder og et bredt utvalg av mat- og drikkealternativer.

**Billetter:**

Billetter til Gympie Gold Cup Race Day kan kjøpes på forhånd eller på dagen. Det er en rekke billettalternativer tilgjengelig, fra generelle innleggelser til eksklusive VIP-pakker.