West Indies Women vs New Zealand Women 1st ODI

West Indies Women vs. New Zealand Women 1. ODI

Den første kampen i en-dags internasjonal cricket-serie mellom West Indies Women og New Zealand Women finner sted på Sir Vivian Richards Stadium i Antigua lørdag 11. september 2021. Kampen starter klokken 09:30 lokal tid (UTC-4) og vil bli direktesendt på ESPN Caribbean og Spark Sport.

West Indies Women kommer inn i serien etter en skuffende prestasjon i verdensmesterskapet for kvinner i 2022, der de ikke klarte å gå videre fra gruppespillet. De vil imidlertid være ivrige etter å slå tilbake og bevise at de fortsatt er et av de beste lagene i verden.

New Zealand Women er et av de beste lagene i verden og vant verdensmesterskapet for kvinner i 2021. De vil være sikre på å være en tøff motstander for West Indies Women, og de vil være ivrige etter å fortsette sin gode form.

Kampen vil være en nær affære, og begge lag vil ha en sjanse til å vinne. West Indies Women vil stole på erfaringen til spillere som Stafanie Taylor og Deandra Dottin, mens New Zealand Women vil være avhengig av talentene til Amelia Kerr og Sophie Devine.

Det er sikkert at det blir en spennende kamp, ​​og cricketfans over hele verden vil ikke gå glipp av det.