Bulgaria BBL B

Results

Date R Hjemme vs Borte -
10/13 18:30 - TNS BC vs BK Ahil 76-67
**Bulgaria BBL B**

Bulgaria BBL B er den nest høyeste basketballdivisjonen i Bulgaria etter NBL (National Basketball League). Ligaen ble etablert i 1998 og består av 14 lag som spiller en dobbel serie med hjemmekamper og bortekamper.

Lagene som deltar i Bulgaria BBL B, er hovedsakelig farmlag for NBL-lag, samt uavhengige klubber fra hele landet. Ligaen gir en mulighet for unge spillere og talenter til å utvikle seg og få erfaring på et høyt nivå.

De beste lagene i Bulgaria BBL B kvalifiserer seg til opprykk til NBL, mens de svakeste lagene rykker ned til den tredje divisjonen. Ligaen er også kjent for å være en arena for talentutvikling, og mange spillere som har spilt i Bulgaria BBL B, har gått videre til å representere Bulgaria på landslagsnivå.

Ligaen spilles fra september til mai, og kampene spilles vanligvis i helgene. Kampene er preget av en intens atmosfære og høy konkurranse, og lagene kjemper hardt om å oppnå sine mål. Bulgaria BBL B er et viktig element i det bulgarske basketballsystemet og gir en plattform for spillere og lag å utvikle seg og konkurrere på et høyt nivå.