Challenger Cagliari - Herredouble

Challenger Cagliari - Herredouble

Velkommen til Challenger Cagliari - Herredouble, en spennende tennisturnering som holdes i Cagliari, Italia. Denne turneringen er en del av ATP Challenger Tour, en profesjonell tennisturnering for spillere som ennå ikke har kvalifisert seg til ATP-touren.

Challenger Cagliari - Herredouble vil samle et stjernespekket felt av talentfulle doublespillere fra hele verden. Disse spillerne vil konkurrere om en premiepott på $45 730 og verdifulle rangeringspoeng.

Turneringen spilles på grusbaner i Tennis Club Cagliari, et førsteklasses tennissenter med førsteklasses fasiliteter. Publikum vil kunne nyte actionfylt tennis av høyeste kvalitet i en elektrikerende atmosfære.

Kampoppsettet inkluderer et 32-lags hovedtrekning og en 16-lags kvalifiseringsturnering. De beste spillerne fra kvalifiseringen vil gå videre til hovedtrekningen, hvor de vil møte seedede spillere.

Vinnerparet i Challenger Cagliari - Herredouble vil få en verdifull tittel og et stort antall rangeringspoeng. Turneringen er også en viktig oppvarming for spillere som ønsker å konkurrere i Grand Slam-turneringer og andre store tennisturneringer.

Så sørg for å markere kalenderen din og vær med på all action og spenningen i Challenger Cagliari - Herredouble. Vitne til fremtidens tennistjerner i aksjon i en turnering som lover å levere spenning og underholdning fra første til siste ball.