UNC Health Championship

Results

Date R Hjemme vs Borte -
06/01 10:45 - UNC Health Championship vs View
**UNC Health Championship**

**Hva er UNC Health Championship?**

UNC Health Championship er en årlig golfturnering som er en del av Korn Ferry Tour, den offisielle utviklingstouren til PGA-touren. Turneringen ble etablert i 2018 og spilles på The Club at Irish Creek i Kannapolis, Nord-Carolina.

**Turneringens format**

UNC Health Championship er en 72-hulls slagspillsturnering som spilles over fire dager. De 156 beste spillerne fra Korn Ferry Tour, samt noen få inviterte spillere, konkurrerer om en premiepott på 1 million dollar. Vinneren av turneringen får en andel av premiepotten på 180 000 dollar og kvalifiserer seg til PGA-touren for neste sesong.

**Banen**

The Club at Irish Creek er en 7 450 yards lang, par 72-bane designet av Arnold Palmer og Tom Fazio. Banen er kjent for sine utfordrende fairways, raskt rullende greener og vakre omgivelser.

**Historien bak UNC Health Championship**

UNC Health Championship ble opprettet i 2018 som en del av Korn Ferry Tours utvidelse til 30 turneringer. Turneringen har raskt blitt en populær begivenhet, og tiltrekker seg et stort publikum hvert år.

**Veldedighet**

UNC Health Championship er en veldedighetsbegivenhet som støtter UNC Health Foundation. Stiftelsen bruker inntektene fra turneringen til å finansiere nyskapende helseforskning og programmer i regionen.

**Hvordan bli en sponsor**

UNC Health Championship tilbyr en rekke sponsorpakker for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å støtte turneringen. Sponsorer får muligheten til å promotere sine merkevarer, bygge relasjoner med kunder og ansatte og støtte et verdig veldedighetsinitiativ.