Premier Padel Women - Madrid

Premier Padel Women - Madrid er en kvinneturnering i padel som arrangeres i Madrid, Spania, fra 15. til 22. mai 2023. Det er den første turneringen i den nylig opprettede Premier Padel-serien, som er den høyeste kategorien for padelturneringer for kvinner. Turneringen vil være en del av Madrid Open-arrangementet, som også inkluderer tennisturneringer for menn og kvinner.

Premier Padel Women - Madrid vil samle de beste kvinnelige padelspillerne i verden, som vil konkurrere om en samlet premiepott på 250 000 euro. Turneringen vil bestå av et hovedtablå med 24 lag, som vil spille i et cupformat. Kampene vil bli spilt som best av tre sett, med tiebreaks i alle sett.

Hovedattraksjonen i turneringen vil være kampen mellom de to beste kvinnelige padelspillerne i verden, Ari Sánchez og Paula Josemaría, som er regjerende verdensmestre. De vil bli utfordret av andre topplag som Gemma Triay og Alejandra Salazar, som er tidligere verdensmestre, samt Marta Ortega og Bea González, som er en av de mest lovende unge spillerne i verden.

Premier Padel Women - Madrid lover å bli en spennende og underholdende turnering som vil vise frem det beste kvinnelige padel har å tilby. Det er en må-se-hendelse for padelfans over hele verden.