Team Colorado er et amerikansk basketballhold, der repræsenterer Colorado i NCAA Division I. Holdet er medlem af Pac-12 Conference og har hjemmebane på Coors Events Center i Boulder, Colorado.

Team Colorado blev grundlagt i 1903 og er et af de mest succesrige basketballhold i NCAA historie. Holdet har vundet to nationale mesterskaber (1924 og 1936) og har nået Final Four 14 gange. Team Colorado har også produceret en lang række NBA-spillere, herunder Alex English, Chauncey Billups og Carmelo Anthony.

Holdet ledes af hovedtræner Tad Boyle, som har været i spidsen for programmet siden 2010. Boyle har ført Team Colorado til fire NCAA-turneringer, herunder en Elite Eight-optræden i 2016.

Team Colorado er et velafbalanceret hold med en stærk kerne af erfarne spillere. Holdet ledes af forhåndsspiller McKinley Wright IV, der er en af ​​de bedste point guards i landet. Wright er omgivet af en stærk rollebesætning af spillere, herunder wingspan Buffalon, forward Evan Battey og center Dallas Walton.

Team Colorado er en legitim Final Four-kandidat i 2023. Holdet har en talentfuld trup og en erfaren træner, og de vil være en svær kamp for enhver modstander.