Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 1
Wins 0 1 0
Draws 0 0 0
Losses 1 0 1
Goals for 0 2 0
Goals against 4 0 4
Clean sheets 0 1 0
Failed to score 1 0 1
NAC U19, som er en del av den nederlandske fotballklubben NAC Breda, er et høyt ansett ungdomslag som konkurrerer i Eredivisie U19, den øverste ungdomsligaen i Nederland. Laget har en sterk historie med å utvikle lovende talenter, og mange tidligere NAC U19-spillere har gått videre til å spille på et profesjonelt nivå.

Lagets spillestil er kjent for sin angrepsfotball og sitt fokus på tekniske ferdigheter og ballbesittelse. NAC U19 har en solid defensiv base og er også farlige på kontringer. Laget er ledet av en erfaren trener som har en sterk forståelse for moderne fotball.

Noen av NAC U19s nøkkelspillere inkluderer målvakten Mees Bakker, forsvarsspilleren Sven van der Made og midtbanespilleren Jayden Braaf. Disse spillerne har alle vist stort potensial og forventes å ha lyse fremtider i spillet.

NAC U19s hjemmebane er Rat Verlegh Stadion, som har en kapasitet på over 19 000 tilskuere. Laget har en lojal fanbase som støtter dem i stort antall.

Samlet sett er NAC U19 et spennende ungt lag med mye potensial. Med sin angrepsfotball og sine lovende talenter er de et lag å se opp for i nederlandsk ungdomsfotball.