AS Keep The Dream Yaounde Women

Leagues Played
Kamerun - Nasjonalt mesterskap - Kvinner 2

Results

Kamerun - Nasjonalt mesterskap - Kvinner 03/22 17:00 - AS Keep The Dream Yaounde Women v Onyx Basketball Academy Women W 65-57
Kamerun - Nasjonalt mesterskap - Kvinner 12/04 11:00 - AS Keep The Dream Yaounde Women v Onyx Basketball Academy Women L 30-62
AS Keep The Dream Yaounde Women er et kamerunsk basketball-lag som spiller i den nationale liga i Cameroun. Laget blev grundlagt i 2017 af den tidligere basketballspiller og træner, Innocent Ngouala. Holdets mål er at fremme basketball blandt unge piger i Cameroun og at give dem mulighed for at nå deres drømme både på og uden for banen.

AS Keep The Dream Yaounde Women har hurtigt etableret sig som et af de bedste hold i Cameroun og har vundet det nationale mesterskab to gange siden deres grundlæggelse. Holdet har også repræsenteret Cameroun ved flere internationale turneringer, herunder FIBA Africa Women's Champions Cup.

AS Keep The Dream Yaounde Women er et ungt og talentfuldt hold, og de har en lys fremtid foran sig. Holdet er forpligtet til at udvikle sine spillere både på og uden for banen og at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale.