Colon Women er et kvindefodboldhold baseret i Santa Fe i Argentina. Holdet spiller i Primera División de Fútbol Femenino, den øverste liga for kvindefodbold i landet. Klubben blev grundlagt i 1991 og har vundet det nationale mesterskab én gang, i 2021. Colon Women spiller sine hjemmekampe på Estadio Brigadier General Estanislao López.

Holdet har en række prominente spillere, herunder Belén Potassa, Valentina Coronel og Yamila Rodríguez. Hovedtræneren er Pablo Agnolin.

Colon Women er kendt for deres stærke angreb og deres evne til at score mål. I sæsonen 2021 sluttede holdet på førstepladsen i Primera División de Fútbol Femenino med 37 point, fire point foran nærmeste rival Racing Club. Colon Women havde også den bedste angrebsrekord i ligaen og scorede 45 mål i 13 kampe.

Holdet repræsenterede Argentina i Copa Libertadores Femenina i 2022, hvor de nåede kvartfinalen. Colon Women blev slået ud af konkurrencen af ​​brasilianske Corinthians, som endte med at vinde turneringen.

Colon Women er et af de mest succesrige kvindefodboldhold i Argentina. De er en stærk udfordrer til det nationale mesterskab og har en god chance for at repræsentere Argentina i Copa Libertadores Femenina i fremtiden.