Beishi University Women

Leagues Played
Taiwan - UBA - Kvinner 3

Results

Taiwan - UBA - Kvinner 01/21 09:20 - Beishi University Women v Shih Hsin universitet kvinner L 67-101
Taiwan - UBA - Kvinner 02/04 10:20 - NTUST Women v Beishi University Women W 47-68
Taiwan - UBA - Kvinner 02/03 05:20 - Beishi University Women v NTNU kvinner L 61-83
Beishi University Women er et Taiwanesisk basketballhold bestående af kvindelige spillere, der repræsenterer Beishi University. Holdet spiller i den Taiwanesiske Basketball Damernes Premier League og er kendt for sit stærke forsvarsspil og højenergiske angreb.

Beishi University Women har vundet flere mesterskaber i den Taiwanesiske Basketball Damernes Premier League og har også repræsenteret Taiwan i internationale turneringer. Holdet er kendt for at udvikle talentfulde spillere, herunder flere medlemmer af Taiwanes Womens Basketball National Team.

I sæsonen 2023 har Beishi University Women haft en succesfuld sæson og er i øjeblikket øverst i ligaen. Holdet ledes af en erfaren trænerstab og har en talentfuld gruppe af spillere, der er i stand til at konkurrere på højt niveau.

Beishi University Womens fans er kendt for deres passion og støtte, og de skaber en spændende atmosfære ved holdets kampe. Holdet er også aktivt i lokalsamfundet og er involveret i forskellige velgørenheds- og uddannelsesmæssige initiativer.