Susijengi Rising Stars

Leagues Played
Landslag 1

Results

Landslag 06/29 15:00 - Estland v Susijengi Rising Stars L 76-58
Susijengi Rising Stars er et finsk basketball-akademi for lovende unge spillere. Akademiet ble grunnlagt i 2016, som et samarbeidsprosjekt mellom det finske basketballforbundet og Urheiluopisto (Idrettshøyskolen) i Vierumäki.

Målet med Susijengi Rising Stars er å utvikle de beste unge finske basketballspillerne til å bli fremtidige landslagsspillere. Akademiet tilbyr et omfattende treningsprogram som inkluderer individuell trening, lagøvelser, styrketrening og ernæringsveiledning.

Susijengi Rising Stars har en sterk historikk med å produsere vellykkede spillere. Flere tidligere akademimedlemmer har gått videre til å spille for det finske landslaget, inkludert Lauri Markkanen, Sasu Salin og Elias Valtonen.

Akademiet samarbeider også med flere europeiske toppklubber, inkludert Real Madrid, Barcelona og CSKA Moskva. Dette samarbeidet gir unge spillere muligheten til å delta i treningsleirer og turneringer på høyt nivå.

Susijengi Rising Stars har som mål å fortsette å utvikle fremragende unge basketballspillere i Finland. Akademiet spiller en viktig rolle i å sikre fremtiden for finsk basketball.