Roundglass Punjab Reserves FC

Leagues Played
India - Punjab Super League 1

Results

India - Punjab Super League 10/07 10:00 - Roundglass Punjab Reserves FC v Principal Harbhajan Sa W 4-2

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 1 1 0
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 4 4 0
Goals against 2 2 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Roundglass Punjab Reserves FC er reserveholdet til den indiske fodboldklub Roundglass Punjab FC. Holdet spiller i Punjab Football League, som er den øverste fodboldliga i Punjab, Indien.

Reserverne blev dannet i 2020 for at give unge og kommende spillere en platform til at udvikle sig og få erfaring med førsteholdsfodbold. Holdet ledes af træner Ramandeep Singh, en tidligere indisk landsholdsspiller.

I sin debutsæson i Punjab Football League sluttede reserverne på en respektabel tredje plads. Holdet har også haft succes i cupkonkurrencer, hvor de vandt Punjab Football Super Cup i 2021.

Reserverne er kendt for deres angrebsmæssige spillestil og har scoret mange mål i denne sæson. Holdet har også et stærkt forsvar, der har holdt modstanderne fra at score i flere kampe.

Nogle af de mest talentfulde spillere på reserverne omfatter angriberen Baltej Singh, midtbanespilleren Vikramjeet Singh og forsvarsspilleren Gurmukh Singh. Disse spillere har alle repræsenteret indiske ungdomslandshold og har potentiale til at komme på førsteholdet i fremtiden.

Roundglass Punjab Reserves FC er et lovende hold med et lyst fremtidsperspektiv. Holdet vil stræbe efter at vinde Punjab Football League og udvikle spillere, der kan spille på førsteholdet og hjælpe klubben med at nå succes.